Книги » Новинки » Серен К’єркегор. Хвороба до смерті
Серен К’єркегор. Хвороба до смерті
Fb2

Книга Серен К’єркегор. Хвороба до смерті Борис Поломошнов скачать fb2

Назва: Електронна книга Серен К’єркегор. Хвороба до смерті
ISBN: SMP2200000103574
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Серен К’єркегор. Хвороба до смерті fb2

Короткий зміст книги Серен К’єркегор. Хвороба до смерті - Борис Поломошнов

Нарис, котрий Ви переглядаєте тут і зараз, присвячений філософу, якого нині називають предтечею екзистенціалізму: Серену К’єркегору, котрий прожив недовго, але за неповних 43 роки свого життя встиг багато написати. Найбільш резонансні його книги: «Або-або»; «Насолода й обов’язок»; «Найнещасніший»; «Страх і трепет»; «Щоденник облесника»; «Євангеліє страждань»; «Поняття страху»; «Хвороба до смерті».
На останній з вищевказаних книг дозволимо собі особливо акцентувати Вашу увагу. Не через те, що вона «краща» або «гірша» за інші — тут наші з Вами вподобання можуть розійтися — а тому, що саме в ній, на нашу думку, закладений ключ до розуміння того вкрай болісного стану людської душі, котре називається зневірою.
Зі свого боку ми спробували, ґрунтуючись на написаному К’єркегором про зневіру, сформулювати й винести на Ваш суворий розсуд своє бачення того, яким чином можна й варто цей моторошний стан подолати, якщо він у якийсь критичний момент Вашого життя — не приведи, як кажуть, Господи, — вас спіткає. На сторінці ви можете завантажити книгу Серен К’єркегор. Хвороба до смерті в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Серен К’єркегор. Хвороба до смерті належить до жанру Літературознавство і критика зарубіжної літератури. Електронна книга автора Борис Поломошнов повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Серен К’єркегор. Хвороба до смерті - Борис Поломошнов
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
12 серпня 2024 19:44
Книга Серена К’єркегора "Хвороба до смерті" в перекладі Бориса Поломошнова пропонує глибокий аналіз екзистенційної кризи та відчаю, які супроводжують людину в сучасному світі. Автор майстерно досліджує природу відчаю як невід'ємної частини людського існування, спонукючи читача замислитися над сенсом життя і пошуками власної ідентичності. Переклад Поломошнова динамічно передає філософську глибину оригіналу, роблячи цю працю доступною для українських читачів.
Правовласникам