Книги » Новинки » Посмертні записки Браса Кубаса
Посмертні записки Браса Кубаса
Fb2

Книга Посмертні записки Браса Кубаса Машаду де Ассіс скачать fb2

Назва: Електронна книга Посмертні записки Браса Кубаса
ISBN: 978-966-663-368-5
Мова: Українська
Видавництво: Кальварія
Оригінальна назва: Memorias Postumas de Bras Cubas
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Посмертні записки Браса Кубаса fb2

Короткий зміст книги Посмертні записки Браса Кубаса - Машаду де Ассіс

«Посмертні записки Браса Кубаса» — це життєві пригоди, іронія й критичне осмислення людської природи.
За сюжетом, Брас Кубас, багатий одинак, наважується після смерті написати оповідь про своє життя. Таким чином започатковується критичний діалог із реалістичною естетикою. Він викладає своє бачення, незважаючи на те, що про нього скажуть чи подумають живі. Такі поняття як правда, наука, доводи виглядають дискусійними і, на думку Браса Кубаса, є відносними. Автор дивиться на світ скептично і зневажливо, спрямовує свій критичний погляд на людський рід, та й самого читача перетворює на одну із жертв іронії своєї книги.
Роман відкриває першу сторінку бразильського реалізму. На сторінці ви можете завантажити книгу Посмертні записки Браса Кубаса в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Посмертні записки Браса Кубаса належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Машаду де Ассіс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Посмертні записки Браса Кубаса - Машаду де Ассіс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
15 вересня 2024 14:33
"Посмертні записки Браса Кубаса" - це геніальний роман Машаду де Ассіс, що поєднує іронію, глибокі філософські роздуми та соціальну критику. Через призму голосу померлого героя автор досліджує теми життя, смерті та людських вад, захоплюючи читача своєю незвичною перспективою. Ця книга залишає по собі довгий відголос у думках, спонукаючи до роздумів про сенс існування.
Правовласникам