Книги » Новинки » Конфуцій
Конфуцій
Fb2

Книга Конфуцій Борис Поломошнов скачать fb2

Назва: Електронна книга Конфуцій
ISBN: SMP2200000103581
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Конфуцій fb2

Короткий зміст книги Конфуцій - Борис Поломошнов

У статті, котра запропонована вашій увазі, мова піде про китайського мудреця Кун-цзи, чиє ім’я звично для європейського вуха лунає як Конфуцій.
Воно вже давно стало символом китайської культури та її досягнень, поруч із шовком, папером, порцеляною, компасом, порохом і похідними від нього феєрверками.
Конфуція часто називають автором «релігії без бога», у центрі котрої перебуває сам Кун-цзи. Його вчення дотепер — з невеликою перервою на період тотального панування маоїзму — є основою й моралі, й системи виховання в Китаї, а конфуціанство сьогодні — одна з найпоширеніших ідейних течій, і не лише на Сході.
Ми ж у своїй праці спробували загострити увагу Читача на тих моментах, аспектах, ракурсах у доктрині Конфуція, що відкривають нам його як людину, здатну через пітьму століть надати допомогу нам з Вами у вирішенні проблем, що нас бентежать.
  На сторінці ви можете завантажити книгу Конфуцій в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Конфуцій належить до жанру Окремі проблеми і категорії філософії. Електронна книга автора Борис Поломошнов повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Конфуцій - Борис Поломошнов
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам