Книги » Новинки » Сьомий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського
Сьомий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського
Fb2

Книга Сьомий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського скачать fb2

Назва: Електронна книга Сьомий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського
ISBN: 978-617-551-204-3
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 382
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Сьомий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського fb2

Короткий зміст книги Сьомий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського -

Наступ ЗСУ на Харківщині, що продемонстрував переможне мислення українського командування і виявив повну неспроможність невмотивованих та погано екіпірованих росіян боротися проти сучасного, стратегічно й тактично добре керованого українського війська, переріс у наступ на північній Донеччині та Луганщині.
Переможний рух нашої армії продовжується і повне звільнення нашої території — це питання часу. Цивілізований світ зрозумів, що краще перестати зважати на чергові російські «червоні лінії» і допомогти українцям зброєю та грошима, визнанням агресії й запереченням російської брехні, посиленням санкцій для росіян.
Мобілізація у РФ змінила відношення російського суспільства до цієї війни. Населення, яке підтримувало війну, доки вона не стосувалася нікого з них особисто, в один момент перейшло від підтримки до тихого саботажу. Багато хто «проголосував ногами», вибравшись за кордон РФ. Почався відлік краху російської влади. На сторінці ви можете завантажити книгу Сьомий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Сьомий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського належить до жанру Україна. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Сьомий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
15 серпня 2024 02:00
Книга "Сьомий місяць війни. Хроніка подій. Промови та звернення Президента України Володимира Зеленського" є важливим документом, що фіксує емоції, виклики та рішучість українського народу в умовах війни. Вона не тільки нагадує про героїзм і стійкість, але й дозволяє глибше зрозуміти контекст та значення кожного звернення президента. Ця хроніка стає свідченням історичних подій, які формують сучасну Україну.
Правовласникам