Книги » Новинки » Мандрівки до Аберфайлю. Том 28
Мандрівки до Аберфайлю. Том 28
Fb2

Книга Мандрівки до Аберфайлю. Том 28 Роман Іваничук скачать fb2

Назва: Електронна книга Мандрівки до Аберфайлю. Том 28
ISBN: 978-617-551-054-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 381
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Мандрівки до Аберфайлю. Том 28 fb2

Короткий зміст книги Мандрівки до Аберфайлю. Том 28 - Роман Іваничук

Роман Іваничук (1929—2016) — відомий український письмен­ник, лауреат багатьох літературних премій, серед яких Національна премія України ім. Т. Шевченка. У його творчому доробку близько двадцяти історичних романів, якими письменник запов­нював білі плями в нашій історії. Р. Іваничук розширив жанрові межі історичного твору, відкривши перед читачем минувшину, що активізувала національну пам’ять.
До видання увійшли записи Романа Іваничука із третьої та четвертої книг «Нещоденного щоденника», в яких висвітлено події 2005—2006 років (спостереження письменника після Помаранчевої революції, в яких він майстерно змальовує боротьбу за владу та інтриги серед українського політикуму). А щоденникові нотатки «Мандрівки до Аберфайлю» присвячені пізнішим подіям — 2012—2013 років — напередодні та під час Революції гідності, безпосереднім учасником яких він був.  На сторінці ви можете завантажити книгу Мандрівки до Аберфайлю. Том 28 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мандрівки до Аберфайлю. Том 28 належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Роман Іваничук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мандрівки до Аберфайлю. Том 28 - Роман Іваничук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
15 серпня 2024 07:33
"Мандрівки до Аберфайлю" Тома 28 Романа Іваничука — це захоплююча подорож у світ емоцій та переживань героїв. Автор майстерно поєднує реалії життя з філософськими роздумами, що робить книгу не лише цікавою, а й глибокою. Рекомендую всім, хто цінує якісну прозу і хоче заглибитися в унікальний світ української літератури.
Правовласникам