Книги » Новинки » Вогненні стовпи. Том XIX
Вогненні стовпи. Том XIX
Fb2

Книга Вогненні стовпи. Том XIX Роман Іваничук скачать fb2

Назва: Електронна книга Вогненні стовпи. Том XIX
ISBN: 978-966-03-9196-3
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 571
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Вогненні стовпи. Том XIX fb2

Короткий зміст книги Вогненні стовпи. Том XIX - Роман Іваничук

Роман Іваничук (1929—2016) — відомий український письменник, лауреат багатьох літературних премій, серед яких Національна премія України ім. Т. Шевченка. У його творчому доробку близько двадцяти історичних романів, якими письменник заповнював білі плями в нашій історії. Р. Іваничук розширив жанрові межі історичного твору, відкривши перед читачем минувшину, що активізувала національну пам’ять.
Тетралогія «Вогненні стовпи» (2006) — це перший в Україні художній твір про історію Української Повстанської Армії (УПА), який, за висловом самого письменника, став спробою «художнього осмислення драматичної історії останніх наших збройних змагань за незалежність». Події твору розгортаються на Прикарпатті, де в горнилі військових дій ворожих армій народжується нова ґенерація українців, здатних захистити свою честь, родину й рідну землю. У центрі тетралогії — розповідь про сім’ю Івана Шинкарука, про участь його синів — письменника Мирона, воїна СС «Галичина», а потім УПА Богдана — та доньки вчительки Юлії у боротьбі за самостійну Україну. На сторінці ви можете завантажити книгу Вогненні стовпи. Том XIX в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Вогненні стовпи. Том XIX належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Роман Іваничук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Вогненні стовпи. Том XIX - Роман Іваничук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
1 вересня 2024 13:44
"Вогненні стовпи" Романа Іваничука — це потужний роман, який глибоко поринає в історію та культуру України. Автор майстерно поєднує історичні події з емоційними переживаннями героїв, створюючи захопливу та насичену атмосферу. Книга залишає після себе відчуття гіркоти і надії водночас, змушуючи замислитися про минуле та його вплив на сучасність.
Правовласникам