Книги » Новинки » Тінь "Райського саду"
Тінь "Райського саду"
Fb2

Книга Тінь "Райського саду" Ірина Лобусова скачать fb2

Назва: Електронна книга Тінь "Райського саду"
ISBN: 978-617-551-176-3
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 414
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Тінь "Райського саду" fb2

Короткий зміст книги Тінь "Райського саду" - Ірина Лобусова

Тисяча дев’ятсот тридцять шостий рік... По ночах у квартирах радянських громадян дедалі частіше лунають дзвінки у двері, й усі знають, що це не означає нічого доброго. Знає це і Зінаїда Крестовська — самотня жінка, яка працює лікарем-педіатром. Проте такий нічний дзвінок, який налякав її до півсмерті, означав зовсім не те, про що вона встигла подумати. На порозі стояв колишній наречений, лікар-психіатр, який буквально благав оглянути дивного пацієнта. Якби Зінаїда знала, чим обернеться її згода... Таємничий пацієнт, що не має імені, зареєстрований під номером і ретельно охороняється секретним відділом НКВС, виявляється... хлопчиком десяти-дванадцяти років...
Після цього все більш-менш налагоджене життя Зінаїди Крес­товської руйнується. Вона стає свідком страшних і безглуздих смертей людей, які хоч якось були пов’язані з дивним пацієнтом, до її кімнати підкидають труп, а їй самій погрожують... На сторінці ви можете завантажити книгу Тінь "Райського саду" в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Тінь "Райського саду" належить до жанру Історичний детектив. Електронна книга автора Ірина Лобусова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Тінь "Райського саду" - Ірина Лобусова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
15 серпня 2024 07:55
Книга Ірини Лобусової "Тінь Райського саду" вражає глибокими роздумами про життя, кохання та людські стосунки. Авторка майстерно переплітає реальність з елементами фентезі, створюючи неповторну атмосферу. Ця історія залишає по собі відчуття благоговіння і спонукає до роздумів про власний шлях.
Правовласникам