Книги » Новинки » Без ґрунту
Без ґрунту
Fb2

Книга Без ґрунту Віктор Домонтович скачать fb2

Назва: Електронна книга Без ґрунту
ISBN: 978-617-551-249-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 222
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Без ґрунту fb2

Короткий зміст книги Без ґрунту - Віктор Домонтович

Віктор Домонтович — літературний псевдонім українського письменника, літературознавця, історика, етнографа й археолога В. Петрова (1894—1969). «Доктор із парадоксом», як його називав Микола Зеров, був майстром інтелектуальної прози. А ще він був талановитим ученим, незрівнянним ерудитом і... радянським розвідником. Життя Домонтовича приховує чимало таємниць і могло б стати блискучим сюжетом біографічного роману. Тим цікавіше читати його твори, що захоплюють перипетіями сюжету, нагнітанням настрою, інтеліґентною пікантністю, несподіваністю думки або фрази...
«Без ґрунту» — найкращий роман Домонтовича, блискучий приклад інтелектуальної прози, в якому автор, розповідаючи про відрядження столичного мистецтвознавця, постаті великою мірою автобіографічної, до міста, де пройшло його дитинство, пише про трагічне безґрунтянство, коли люди втратили зв’язок із землею, з природою, із місцем свого народження і, нарешті, зв’язок з Богом. На сторінці ви можете завантажити книгу Без ґрунту в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Без ґрунту належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Віктор Домонтович повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Без ґрунту - Віктор Домонтович
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марія
Марія
15 серпня 2024 08:55
"Без ґрунту" Віктора Домонтовича — це складний і глибокий роман, що порушує важливі питання ідентичності та пошуку місця в світі. Стиль автора вражає своєю емоційною насиченістю та філософською глибиною, змушуючи читача замислитись над вічними темами людського існування. Ця книга залишає відчуття незавершеності, але водночас відкриває нові горизонти для роздумів.
Правовласникам