Книги » Новинки » Доктор Серафікус. По­за межами болю
Доктор Серафікус. По­за межами болю
Fb2

Книга Доктор Серафікус. По­за межами болю Осип Турянський, Віктор Домонтович скачать fb2

Назва: Електронна книга Доктор Серафікус. По­за межами болю
ISBN: 978-966-03-6116-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 301
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Доктор Серафікус. По­за межами болю fb2

Короткий зміст книги Доктор Серафікус. По­за межами болю - Осип Турянський, Віктор Домонтович

«Доктор Серафікус» — один з трьох його інтелектуальних любовних романів В. Домонтовича (1894—1969). Професор Комаха, який відкидає сексуальне начало як варварство, зазнає поразки, коли його спостигає кохання.
Повість-поема «Поза межами болю» Осипа Турянського (1880—1933) вважається одним з кращих творів, що змальовує Першу світову війну як пекло, через яке пройшли семеро при­речених на смерть, в т.ч. і майбутній автор повісті. На сторінці ви можете завантажити книгу Доктор Серафікус. По­за межами болю в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Доктор Серафікус. По­за межами болю належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Осип Турянський, Віктор Домонтович повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Доктор Серафікус. По­за межами болю - Осип Турянський, Віктор Домонтович
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
30 серпня 2024 13:55
"Доктор Серафікус. По­за межами болю" — це вражаюча книга, що розкриває глибокі філософські теми про страждання та людську природу через призму медичної практики. Осип Турянський та Віктор Домонтович майстерно поєднують емоційну напругу з інтелектуальною глибиною, що залишає читача в роздумах над сенсом життя і болю. Ця робота варта уваги кожного, хто шукає відповіді на складні питання буття.
Правовласникам