Книги » Новинки » Голоси Памано
Голоси Памано
Fb2

Книга Голоси Памано Жауме Кабре скачать fb2

Назва: Електронна книга Голоси Памано
ISBN: 978-617-551-058-2
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 592
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Голоси Памано fb2

Короткий зміст книги Голоси Памано - Жауме Кабре

…1943 рік, Іспанія. Молодий шкільний учитель Оріол Фонтельєс з вагітною дружиною приїздить до Торени — невеликого селища в Піренеях. Його уявлення про ідилічне життя в горах невдовзі зникає, оскільки він опиняється перед вибором: що робити і на чий бік пристати? Але, схоже, вибору в нього немає…
…50 років по тому не дуже молода шкільна вчителька Тіна Брос випадково знаходить зошит, в якому Оріол записав свою правду, яка аж ніяк не збігається з офіційною історією, що передається в Торені із покоління в покоління.
У цьому величезному романі йдеться не стільки про долю родин у Каталонії і не стільки про важкі часи в Іспанії — Кабре ставить головне питання: що може бути важливішим за життя окремої людини? Правда? А якщо ніхто й ніколи її не дізнається? Тоді залишається єдине: правда перед самим собою…
Роман «Голоси Памано» було перекладено понад десятьма мовами, за його сюжетом знято серіал. Українською виходить вперше. На сторінці ви можете завантажити книгу Голоси Памано в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Голоси Памано належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Жауме Кабре повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Голоси Памано - Жауме Кабре
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
15 серпня 2024 11:00
"Голоси Памано" Жауме Кабре – це вражаючий роман, який майстерно поєднує історію, філософію та емоційні переживання. Автор створює глибокі образи персонажів, які змушують задуматися про минуле та його вплив на сучасність. Книга вражає своєю мовою та стилем, залишаючи незабутнє враження.
Правовласникам