Книги » Новинки » 6. Маленька армія
6. Маленька армія
Fb2

Книга 6. Маленька армія Рафал Косік скачать fb2

Назва: 6. Маленька армія
ISBN: 978-617-7995-39-4
Мова: Українська
Видавництво: АССА
Кількість сторінок: 464
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать 6. Маленька армія fb2

Короткий зміст книги 6. Маленька армія - Рафал Косік

Герої книги — звичайні варшавські підлітки Фелікс Полоній, Нет Білецький та Ніка Міцкевич.
Навколо Землі кружляє дуже небезпечна ракета, орбітальна змова набирає обертів! Незабаром ракета впаде на Варшаву. Хто скасує жахливу катастрофу? Трійко чотирнадцятирічних підлітків, науковці Інституту надзвичайних досліджень чи... маленька армія?
Шкільні реалії, ненудне повсякдення, відчайдушні вчинки, чудовий гумор та дрібка серйозності — ось складники чергової цікавезної книжки Рафала Косіка про карколомні пригоди Фелікса, Нета та Ніки. На сторінці ви можете завантажити книгу 6. Маленька армія в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 6. Маленька армія належить до жанру Фантастика. Електронна книга автора Рафал Косік повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 6. Маленька армія - Рафал Косік
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
19 серпня 2024 04:44
"Маленька армія" Рафала Косіка – це захоплююча історія, яка майстерно поєднує елементи пригоди і дружби. Автор створює яскраві образи персонажів, які зіштовхуються з викликами, що випробовують їхню відвагу та вірність. Читаючи цю книгу, легко поринути у світ дитячої безпосередності та неймовірних пригод!
Правовласникам