Книги » Новинки » 10 розмов про історію України та світу
10 розмов про історію України та світу
Fb2

Книга 10 розмов про історію України та світу Олександр Красовицький, Данило Яневський скачать fb2

Назва: Електронна книга 10 розмов про історію України та світу
ISBN: 978-617-551-140-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 235
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать 10 розмов про історію України та світу fb2

Короткий зміст книги 10 розмов про історію України та світу - Олександр Красовицький, Данило Яневський

Територія України завжди перебувала в центрі геополітичних подій. У різні періоди окремі її землі були складовими частинами різних імперій.
Аналізуючи події минулого, війни XVIII-XIX століть, світові війни XX століття, автори неминуче проводять паралелі з сучасними подіями, жорстокими загарбницькими війнами, які веде Російська держава у XXI столітті. З часів Івана IV Грозного Московська держава взяла курс на територіальне розширення, на захоплення інших територій, завоювання народів, їхнє винищення, уніфікацію звірячими методами. Все чіткіше видно, що стратегія і тактика країни-агресора не змінилися.
Сьогодні Україна — східний форпост західної демократичної цивілізації, який протистоїть авторитарній загрозі зі Сходу.
Над цими питаннями і розмірковують автори нашої книжки.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу 10 розмов про історію України та світу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 10 розмов про історію України та світу належить до жанру Україна. Електронна книга автора Олександр Красовицький, Данило Яневський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 10 розмов про історію України та світу - Олександр Красовицький, Данило Яневський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
15 серпня 2024 14:55
Книга "10 розмов про історію України та світу" Олександра Красовицького та Данила Яневського вражає своєю глибиною та доступністю викладу. Автори майстерно поєднують історичні факти з сучасними контекстами, роблячи матеріал цікавим і зрозумілим для широкого кола читачів. Це не лише пізнавальне, а й надихаюче читання для всіх, хто хоче краще зрозуміти історичні зв’язки між Україною та світом.
Правовласникам