Книги » Новинки » 10 розмов про історію України
10 розмов про історію України
Fb2

Книга 10 розмов про історію України Олександр Красовицький, Данило Яневський скачать fb2

Назва: Електронна книга 10 розмов про історію України
ISBN: 978-966-03-9892-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 349
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать 10 розмов про історію України fb2

Короткий зміст книги 10 розмов про історію України - Олександр Красовицький, Данило Яневський

Наше видання присвячене одному з найбільш актуальних питань сучасної України — висвітленню Історії нашої держави. В різні періоди окремі території нашої країни були складовою частиною різних держав, що не могло не відобразитися на її етнічному складі та культурі. Треба пам’ятати, що Україна — багатонаціональна країна, і такою була завжди. Саме це зробило нашу культуру надзвичайно багатою, бо її складовими частинами стали культурні надбання різних народів. Зберегти цю культуру, її традиції — одне з найважливіших наших завдань.
І тільки сьогодні в Україні на тлі цієї етнічної строкатості почалося формування справжньої політичної нації. Якою вона буде? Як допомогти цьому процесу?
Над цими питаннями і розмірковують автори нашої книжки. На сторінці ви можете завантажити книгу 10 розмов про історію України в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 10 розмов про історію України належить до жанру Україна. Електронна книга автора Олександр Красовицький, Данило Яневський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 10 розмов про історію України - Олександр Красовицький, Данило Яневський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Зоряна
Зоряна
24 серпня 2024 02:44
Книга "10 розмов про історію України" Олександра Красовицького та Данила Яневського пропонує захоплюючий і доступний погляд на ключові моменти української історії. Автори вміло поєднують фактологію з аналітикою, що робить читання не лише пізнавальним, а й надзвичайно цікавим. Ця праця стане корисним ресурсом як для студентів, так і для всіх, хто прагне глибше зрозуміти історичний контекст сучасної України.
Правовласникам