Книги » Новинки » Двiчi по сiм. Левове завдання
Двiчi по сiм. Левове завдання
Fb2

Книга Двiчi по сiм. Левове завдання Аліна Рейнгард скачать fb2

Назва: Електронна книга Двiчi по сiм. Левове завдання
ISBN: 978-617-8000-79-0
Мова: Українська
Видавництво: Друкарський двір Олега Федорова
Кількість сторінок: 404
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Двiчi по сiм. Левове завдання fb2

Короткий зміст книги Двiчi по сiм. Левове завдання - Аліна Рейнгард

Навіть проста людина легко може стати супергероєм. Достатньо відчути правильну енергетику. У випадку книжки «Двічі по сім» — відчути себе героєм книжки, фільму чи навіть міфу, одягнути потрібну маску, і можна починати ладнати власне життя наче супергерой! Двічі по сім героїв, двічі по сім людей, двічі по сім разів. А що стосується «Левового завдання», то достатньо отримати завдання, за важкістю справді левове — відвідати якесь містичне місце Києва, міста чаклунів, чарів та особистих перетворень. І тоді можна буде виправити в своєму житті ті недоліки, що заважають почати це життя по-справжньому, особисто коли ти його лише починаєш. Двадцять дев’ятикласників, двадцять містичних місць Києва!
Автор бажає своїм читачам відтворити й для себе усі перетворення, усі корективи внести до життя — ті, які потрібні. А за зразок можна взяти будь-яке оповідання з цих повістей. Не завадить. На сторінці ви можете завантажити книгу Двiчi по сiм. Левове завдання в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Двiчi по сiм. Левове завдання належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Аліна Рейнгард повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Двiчi по сiм. Левове завдання - Аліна Рейнгард
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
15 серпня 2024 16:55
"Двічі по сім. Левове завдання" Аліни Рейнгард – це захоплюючий і емоційний роман, який чудово поєднує елементи фантастики і реального життя. Авторка майстерно створює атмосферу, що затягує читача у вир подій, а глибокі персонажі залишають слід у душі. Рекомендую всім, хто любить нестандартні сюжети і глибокі роздуми про життя.
Правовласникам