Книги » Новинки » Тестостерон. Захоплива історія поділу на статі
Тестостерон. Захоплива історія поділу на статі
Fb2

Книга Тестостерон. Захоплива історія поділу на статі Керол Гувен скачать fb2

Назва: Електронна книга Тестостерон. Захоплива історія поділу на статі
ISBN: 978-617-12-9789-0
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Тестостерон. Захоплива історія поділу на статі fb2

Короткий зміст книги Тестостерон. Захоплива історія поділу на статі - Керол Гувен

Це щось спільне, що є в шимпанзе та… Дональда Трампа. Спричиняє близько 70% усіх смертей на дорогах і 98% масових розстрілів. А ще впливає на різницю в зрості, ІQ, негаразди в ліжку та рівень зомбованості ЗМІ. Хто він? Гормон тестостерон, який має нахабність влазити в життя людини і вчиняти там хаос. Чи, навпаки, лад?
Гарвардська антропологиня Керол Гувен простежує еволюційну історію тестостерону, проливаючи світло на так звану біологію мужності та одвічне протистояння статей. На сторінці ви можете завантажити книгу Тестостерон. Захоплива історія поділу на статі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Тестостерон. Захоплива історія поділу на статі належить до жанру Біофізика, біохімія і фізіологія людини і тварин. Електронна книга автора Керол Гувен повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Тестостерон. Захоплива історія поділу на статі - Керол Гувен
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
15 серпня 2024 17:44
Книга "Тестостерон. Захоплива історія поділу на статі" Керол Гувен вражає своєю глибиною та актуальністю, досліджуючи складні взаємозв'язки між біологією та соціальними конструкціями статі. Авторка майстерно підходить до теми, спонукаючи читача переосмислити усталені стереотипи та зрозуміти, як гормони впливають на наше життя. Ця книга стане чудовим чтивом для всіх, хто цікавиться гендерними питаннями і їхнім місцем у сучасному світі.
Правовласникам