Книги » Новинки » Він звав її Сандрою
Він звав її Сандрою
Fb2

Книга Він звав її Сандрою Дарина Гнатко скачать fb2

Назва: Електронна книга Він звав її Сандрою
ISBN: 978-617-12-9780-7
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Він звав її Сандрою fb2

Короткий зміст книги Він звав її Сандрою - Дарина Гнатко

Полтавщина, 1943 рік. Олександра кохала палко. Все ладна була віддати за теплий погляд Мишка, але він обрав іншу. Хоча навіть його весілля й народження діточок не загасило почуттів дівочих. На селі за її спиною перешіптуються — більше тридцяти років живе, а чоловіка досі не знайшла, дітей у школі вчить, а сама жіночого розуму не має! Була б розумна, давно на залицяння Тимка, місцевого старости, відповіла б і горя не знала б. Особливо зараз, коли в селі на постій німці зупинились.
Вибору в Олександри немає, змушена німецького полковника Еріка фон Маєра в дім пустити. Страшно їй, бо що може проти нього? Та ворог виявляється людиною. І в серці Олександри розквітає почуття. Заборонене, осуджуване, прокляте, але таке солодке… На сторінці ви можете завантажити книгу Він звав її Сандрою в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Він звав її Сандрою належить до жанру Внутрішні переживання. Електронна книга автора Дарина Гнатко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Він звав її Сандрою - Дарина Гнатко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
15 серпня 2024 20:00
Книга "Він звав її Сандрою" Дарини Гнатко вражає глибиною емоцій та майстерним зображенням стосунків між персонажами. Авторка майстерно поєднує елементи романтики і драми, створюючи захоплюючу історію, яка залишає слід у душі. Ця книга варта уваги всіх, хто цінує тонке спостереження за людськими почуттями і зв'язками.
Правовласникам