Книги » Новинки » Журналісти на війні. Документальні дослідження, хронікальний літопис, аналітика
Журналісти на війні. Документальні дослідження, хронікальний літопис, аналітика
Fb2

Книга Журналісти на війні. Документальні дослідження, хронікальний літопис, аналітика скачать fb2

Назва: Електронна книга Журналісти на війні. Документальні дослідження, хронікальний літопис, аналітика
ISBN: 978-617-551-122-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 448
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Журналісти на війні. Документальні дослідження, хронікальний літопис, аналітика fb2

Короткий зміст книги Журналісти на війні. Документальні дослідження, хронікальний літопис, аналітика -

Автори цього видання — відомі в Україні журналісти, які, починаючи з весни 2014 року, ведуть літопис трагічних подій у Криму й на Донбасі. До недавнього часу якщо й бували журналістські відрядження на війну, то тільки в далекі від України гарячі точки планети. А нині через російську агресію такі точки з’явились і на карті України, і багато українських журналістів, зокрема й ті, хто долучився до створення цієї книги, добровільно стали військовими кореспондентами, вважаючи своїм професійним і патріотичним обов’язком безпосередньо з місця подій із ризиком для життя розповідати нашому суспільству, всьому світу про цю нав’язану нам жахливу, руйнівну війну.
Журналістські хроніки, щоденники, спогади, документальні дослідження доповнено світлинами з передової й фотопортретами героїв цієї війни — українських воїнів. На сторінці ви можете завантажити книгу Журналісти на війні. Документальні дослідження, хронікальний літопис, аналітика в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Журналісти на війні. Документальні дослідження, хронікальний літопис, аналітика належить до жанру Воєнна історія. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Журналісти на війні. Документальні дослідження, хронікальний літопис, аналітика -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Микола
Микола
15 серпня 2024 21:33
Книга "Журналісти на війні" вражає глибиною аналізу та документальним підходом, що дозволяє читачеві зануритися в реалії сучасних конфліктів. Хронікальний літопис подає не лише факти, а й емоції, що супроводжують журналістів у їхній важливій місії. Це обов'язкова до прочитання книга для тих, хто прагне зрозуміти складні аспекти війни і роль медіа у висвітленні подій.
Правовласникам