Книги » Новинки » Слов'янськ. Початок війни
Слов'янськ. Початок війни
Fb2

Книга Слов'янськ. Початок війни Артем Шевченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Слов'янськ. Початок війни
ISBN: 978-966-03-9102-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 431
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Слов'янськ. Початок війни fb2

Короткий зміст книги Слов'янськ. Початок війни - Артем Шевченко

Свідоцтва, викриття та сповіді…
«Слов’янськ. Початок війни» — це документальне дослідження та хронікальний літопис найважливіших епізодів битви за місто Слов’янськ Донецької області, захоплення якого загоном бойовиків Гіркіна-«Стрєлкова» 12 квітня 2014 року стало початком гібридної збройної військової агресії РФ на українському Донбасі. Кожен розділ книжки має символічну назву зі словом «перший», яка відбиває суть того, що відбувалося навесні 2014 року: «Перша кров», «Перша зрада», «Перша страта», «Перший бій», «Перша перемога»…
У книжці використано архівні фото й записи інтерв’ю з ключовими військово-політичними керівниками України, які ухвалювали головні рішення в ті буремні часи. Також у кожному з епізодів з’являються спогади героїв, що безпосередньо брали участь у тих драматичних, героїчних і трагічних подіях. На сторінці ви можете завантажити книгу Слов'янськ. Початок війни в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Слов'янськ. Початок війни належить до жанру Воєнна історія. Електронна книга автора Артем Шевченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Слов'янськ. Початок війни - Артем Шевченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
31 серпня 2024 10:55
Книга Артема Шевченка "Слов'янськ. Початок війни" вражає своєю емоційною глибиною та правдивістю зображення подій, які змінили життя тисяч людей. Автор майстерно передає атмосферу жаху і надії, а також показує силу людського духу в умовах війни. Це важливе чтиво для всіх, хто хоче зрозуміти історію України та її виклики.
Правовласникам