Книги » Новинки » Таємниця лебедів
Таємниця лебедів
Fb2

Книга Таємниця лебедів Мирослава Макаревич скачать fb2

Назва: Електронна книга Таємниця лебедів
ISBN: 978-617-7736-10-2
Мова: Українська
Видавництво: АДЕФ-Украина
Кількість сторінок: 24
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Таємниця лебедів fb2

Короткий зміст книги Таємниця лебедів - Мирослава Макаревич

Ця казкова історія про те, що напередодні Нового року до одного міста з багатьох країн світу приїжджають люди, аби дізнатися про своє майбутнє, адже один раз на рік, новорічної ночі, золоті півники спускаються з дахів та ведуть сотні людей до моря. Навіщо? І як вони дізнаються про майбутнє? Це – справжня дивовижа! Про те, як усе це відбувається, розкажуть Алекс і Віра.
Ілюстрації відомого українського художника Володимира Анікіна. На сторінці ви можете завантажити книгу Таємниця лебедів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Таємниця лебедів належить до жанру Дитячі казки і міфи. Електронна книга автора Мирослава Макаревич повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Таємниця лебедів - Мирослава Макаревич
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
15 серпня 2024 21:44
"Таємниця лебедів" Мирослави Макаревич — це захоплююча історія, що поєднує в собі елементи загадки та чарівності. Автор майстерно створює атмосферу, наповнену емоціями та інтригами, що не відпускає до останньої сторінки. Книга залишає після себе глибокий слід і спонукає до роздумів про силу дружби та відваги.
Правовласникам