Книги » Новинки » Собор
Собор
Fb2

Книга Собор Реймонд Карвер скачать fb2

Назва: Електронна книга Собор
ISBN: 978-617-614-354-3
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 208
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Собор fb2

Короткий зміст книги Собор - Реймонд Карвер

Для американської літератури Реймонд Карвер – майстер короткої прози №1, одне з найважливіших імен ХХ століття. Його називали «американським Чеховим», сам він надихався Гемінґвеєм, Фолкнером та Буковскі. Карвер дивовижно співчутливий і чесний, геть не претензійний і неупереджений. Його погляд націлений лише на опис і розкриття світу таким, яким він його бачить. І погляд цей такий ясний, що аж болить серце.
Перед вами друга збірка оповідань американського майстра короткої прози, що вийшла українською в нашому видавництві. Якщо порівняти з попередньою – «Про що ми говоримо, коли говоримо про любов», – то в цій Карвер відходить від абсолютного мінімалізму й дозволяє собі писати розлогіше та щедріше. «Собор» номінований на Пулітцерівську премію і вважається найкращою збіркою оповідань автора. На сторінці ви можете завантажити книгу Собор в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Собор належить до жанру Книги оповідання та короткі історії. Електронна книга автора Реймонд Карвер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Собор - Реймонд Карвер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталя
Наталя
15 серпня 2024 23:00
«Собор» Реймонда Карвера — це вражаючий збірник оповідань, в якому автор майстерно досліджує людські стосунки, втрати та спроби знайти сенс у буденності. Його простий, проте проникливий стиль викликає глибокі емоції і змушує замислитися над складнощами життя. Карвер вміє показати красу в звичайному, що робить цю книгу справжнім літературним скарбом.
Правовласникам