Книги » Новинки » Про що ми говоримо, коли говоримо про любов
Про що ми говоримо, коли говоримо про любов
Fb2

Книга Про що ми говоримо, коли говоримо про любов Реймонд Карвер скачать fb2

Назва: Електронна книга Про що ми говоримо, коли говоримо про любов
ISBN: 978-617-614-283-6
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 128
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Про що ми говоримо, коли говоримо про любов fb2

Короткий зміст книги Про що ми говоримо, коли говоримо про любов - Реймонд Карвер

Для американської літератури Реймонд Карвер — майстер короткої прози №1, одне з найважливіших імен ХХ століття. Його називали «американським Чеховим», сам він надихався Гемінґвеєм, Фолкнером та Буковскі.
«Про що ми говоримо, коли говоримо про любов» — класика американської літератури, що не надто відома нашим читачам. Карвер свій непростий життєвий досвід трансформував в унікальний літературний ландшафт із уламків розбитих мрій «містечкової» Америки. Цей «ландшафт» став класикою літератури США, великою мірою надихнувши американське мистецтво, яким ми маємо змогу насолоджуватися зараз.
Збірка оповідань «Про що ми говоримо, коли говоримо про любов» — апогей мінімалістичного стилю Карвера, де важить кожне слово, кожна пауза й кома. Надлаконічність текстів цієї збірки — ще й результат вимушеної співпраці Реймонда Карвера з редактором Гордоном Лішем, який «порізав» і без того мінімалістичний оригінальний текст, значно скоротивши його та змінивши частину сюжетних ліній. Незважаючи на невдоволення автора, саме в такому надлаконічному вигляді збірка вперше потрапила до читачів і стала культовою. На сторінці ви можете завантажити книгу Про що ми говоримо, коли говоримо про любов в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Про що ми говоримо, коли говоримо про любов належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Реймонд Карвер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Про що ми говоримо, коли говоримо про любов - Реймонд Карвер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
16 серпня 2024 02:11
Книга Реймонда Карвера "Про що ми говоримо, коли говоримо про любов" вражає своєю глибиною і простотою одночасно. Автор майстерно досліджує складнощі людських відносин, показуючи, як любов може бути як джерелом щастя, так і болю. Кожна новела залишає після себе відчуття невимовної правди про життя і стосунки, змушуючи замислитись над власними почуттями.
Правовласникам