Книги » Новинки » Три п'єси з екзилю
Три п'єси з екзилю
Fb2

Книга Три п'єси з екзилю Бертольд Брехт скачать fb2

Назва: Електронна книга Три п'єси з екзилю
ISBN: 978-617-614-328-4
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 440
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Три п'єси з екзилю fb2

Короткий зміст книги Три п'єси з екзилю - Бертольд Брехт

Під обкладинкою цієї книги зібрані три твори відомого німецького драматурга Бертольта Брехта: «Страх і злидні у Третій імперії», «Добра людина із Сичуані» та «Пан Пунтіла і його слуга Матті». Кожен із цих творів окремий, але всі увійшли до «золотого фонду» німецькомовної літератури ХХ ст., хоч і написані в екзилі, коли автор мусив тікати з Німеччини після приходу до влади нацистів й «міняв країни частіше, ніж черевики».
У них ви знайдете відповіді на безліч запитань, як і філософських, наприклад, чи можна довіряти найріднішим, як ми змінюємося під впливом суспільства чи хто така «добра людина» і як нею залишитися, так і побутових: хто ми коли вип’ємо: добрий чи злий Пунтіла, як вправно маскуватися так, щоб навіть боги тебе не впізнали та як женитися на доньці свого господаря й чи варта ця гра свічок? На сторінці ви можете завантажити книгу Три п'єси з екзилю в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Три п'єси з екзилю належить до жанру Драма. Електронна книга автора Бертольд Брехт повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Три п'єси з екзилю - Бертольд Брехт
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Катерина
Катерина
16 серпня 2024 02:00
"Три п'єси з екзилю" Бертольда Брехта вражають глибоким аналізом людської природи та соціальних проблем, які залишаються актуальними й сьогодні. Його новаторський підхід до драми, поєднаний із гострою критикою суспільства, спонукає до роздумів і діалогу. Читання цих творів — це не лише естетичне задоволення, а й можливість переосмислити важливі питання нашого часу.
Правовласникам