Книги » Новинки » День усіх білок
День усіх білок
Fb2

Книга День усіх білок Ірена Карпа скачать fb2

Назва: Електронна книга День усіх білок
ISBN: 978-617-614-177-8
Мова: Українська
Видавництво: Чорні Вівці
Кількість сторінок: 95
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать День усіх білок fb2

Короткий зміст книги День усіх білок - Ірена Карпа

Карпатський ліс — дім для безлічі різних тварин. Наприклад, чорні білки. Але книга «День усіх білок» не тільки про них! Всім жителям лісу доведеться об'єднати зусилля, щоб врятувати рідні місця від зазіхань бандитів та чиновників. А допомагати їм в цьому буде сім'я лісників, що стоїть на сторожі лісу.
На сторінках цієї книжки юні читачі дізнаються про те, як важливо боротися за свою мрію та відстоювати права, бути уважним до потреб інших та з повагою ставитися до природи. Але тут не буде ніяких нудних повчань — тільки захопливі пригоди з харизматичними та сміливими героями! На сторінці ви можете завантажити книгу День усіх білок в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання День усіх білок належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Ірена Карпа повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу День усіх білок - Ірена Карпа
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
16 серпня 2024 05:44
"День усіх білок" Ірени Карпи вражає своїм нестандартним підходом до опису сучасного життя, сплітаючи іронію та глибокі переживання. Авторка майстерно грає зі словами, створюючи яскраві образи та емоції, які залишають після себе сильне враження. Ця книга — справжній виклик традиційним уявленням про прозу, що змушує задуматися про цінності та сенс буття.
Правовласникам