Книги » Новинки » Історія держави i права зарубiжних кpaїн
Історія держави i права зарубiжних кpaїн
Fb2

Книга Історія держави i права зарубiжних кpaїн Андрій Грубінко скачать fb2

Назва: Електронна книга Історія держави i права зарубiжних кpaїн
ISBN: 978-966-10-1626-1
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 656
Рік видання: 2014
Формат: Електронна

Скачать Історія держави i права зарубiжних кpaїн fb2

Короткий зміст книги Історія держави i права зарубiжних кpaїн - Андрій Грубінко

У навчальному посібнику відповідно до програми курсу “Історія держави і права зарубіжних країн” наведено найбільш яскраві приклади (типи) державно-правових систем ключових регіонів світу, що історично визначали і нині визначають основні тенденції розвитку держави і права або мали безпосередній вплив на формування державності і права України у різні періоди її історії (Росія, країни Центрально-Східної Європи). У посібнику зібрано і систематизовано провідні надбання вітчизняної та зарубіжної історико-правової науки, джерела права, наукові розробки з окремих проблем.
Видання є спробою автора максимально вичерпно та водночас доступно викласти складні проблеми становлення і функціонування суспільно-економічних структур, державно-правових систем у різних країнах і регіонах світу у різні історичні періоди. Посібник розрахований на студентів всіх форм навчання, аспірантів, викладачів юридичних ВНЗ і факультетів, усіх, хто цікавиться історико-правовими проблемами. На сторінці ви можете завантажити книгу Історія держави i права зарубiжних кpaїн в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Історія держави i права зарубiжних кpaїн належить до жанру Історія держави і права зарубіжних країн. Електронна книга автора Андрій Грубінко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Історія держави i права зарубiжних кpaїн - Андрій Грубінко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
17 серпня 2024 13:00
Книга Андрія Грубінка "Історія держави і права зарубіжних країн" є вичерпним і систематизованим джерелом, яке дозволяє зрозуміти еволюцію правових систем різних держав. Автор майстерно аналізує ключові етапи розвитку права, що робить матеріал доступним і зрозумілим для читачів. Рекомендую цю працю всім, хто цікавиться правознавством та історією.
Правовласникам