Книги » Новинки » Про мого білого старого качура
Про мого білого старого качура
Fb2

Книга Про мого білого старого качура Христя Венгринюк скачать fb2

Назва: Електронна книга Про мого білого старого качура
ISBN: 978-617-614-260-7
Мова: Українська
Видавництво: Чорні Вівці
Кількість сторінок: 40
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Про мого білого старого качура fb2

Короткий зміст книги Про мого білого старого качура - Христя Венгринюк

«Про мого білого старого качура» – казка у віршах для дорослих, де кожен зможе знайти власну Істину, Друга, Батька та Призначення. Хто цей білий старий Качур? Чому в нього випечені очі, й де він ховає всі гільйотини світу? У цій книжці авторка заговорила й іншою мовою. Мовою Болю.
Христя Венгринюк каже, що віршів до книги не могло бути ні більше, ні менше, й вона лише довершила цей монолог наївними ілюстраціями, створеними олівцем. Прості й дитячі, на перший погляд, вони приховують багато підказок до кожного тексту. На сторінці ви можете завантажити книгу Про мого білого старого качура в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Про мого білого старого качура належить до жанру Любовна. Лірична. Електронна книга автора Христя Венгринюк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Про мого білого старого качура - Христя Венгринюк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
16 серпня 2024 06:11
"Про мого білого старого качура" Христі Венгринюк — це чуттєва та зворушлива історія, яка проникає в глибину людських почуттів і стосунків. Авторка майстерно поєднує елементи гумору та меланхолії, викликаючи в читача роздуми про дружбу, втрати та цінність простих моментів життя. Книга залишає по собі тепле враження і спонукає замислитися про те, що дійсно важливо.
Правовласникам