Книги » Новинки » Пливи, рибо, пливи
Пливи, рибо, пливи
Fb2

Книга Пливи, рибо, пливи Сергій Жадан скачать fb2

Назва: Електронна книга Пливи, рибо, пливи
ISBN: 978-617-614-142-6
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 28
Рік видання: 2016
Формат: Електронна

Скачать Пливи, рибо, пливи fb2

Короткий зміст книги Пливи, рибо, пливи - Сергій Жадан

У дитячому арт-видавництві «Чорні вівці» побачив світ новий арт-бук – «Пливи, рибо, пливи» Сергія Жадана. Ілюстрації до книжки зробила художниця й письменниця Христина Лукащук.
За словами автора, «завжди цікаво співпрацювати з художниками, коли книга перестає бути просто певною кількістю й комбінацією літер, набуваючи натомість цілком іншого вигляду та звучання. Приємно, що в Україні з’являється щоразу більше цікаво оформлених та виданих книг. У таких книгах і текст звучить цілком інакше».
«Не буду грішити, що добре знаюся на творчості Сергія Жадана, –розповідає ілюстраторка Христина Лукащук. – Перебуваючи на одному з його концертів, раптом зловила себе на тому, що не так вслухаюся, як вдивляюся – я бачила Рибу. Вона пливла, говорила, страждала, мріяла… любила і неймовірно резонувала зі мною. Вже вдома знайшла текст. Тоді ж зрозуміла, що малюнки, які поки були лише в моїй голові, можуть стати отим найсправжнісіньким арт-буком, якого так бракує на вітчизняному ринку. І не буду приховувати – отримала шалене задоволення, працюючи над цим проектом».
Головна редакторка дитячого арт-видавництва «Чорні вівці» Христя Венгринюк зауважує, що «нова книга створена відчути ще більший кайф від поезії Сергія Жадана, ще більше зануритися в його тексти, наче у воду. Арт-бук розрахований на всіх: як на дітей, так і дорослих. Дітям буде цікаво розглядати, вивчати, дофантазовувати зображення, а дорослі знайдуть ще одну рецепцію на текст Сергія Жадана «Пливи, рибо, пливи». На сторінці ви можете завантажити книгу Пливи, рибо, пливи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Пливи, рибо, пливи належить до жанру Дитячі книги про мистецтво і музику. Електронна книга автора Сергій Жадан повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Пливи, рибо, пливи - Сергій Жадан
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
2 вересня 2024 01:33
"Пливи, рибо, пливи" Сергія Жадана — це вражаюче й пронизливе дослідження людських почуттів, втрачених сподівань і пошуку сенсу в хаосі сучасного життя. Автор майстерно поєднує поетичність і реалії, створюючи атмосферу глибокої емоційної залученості. Книга залишає після себе багато роздумів і внутрішніх запитань, які резонують ще довго після прочитання.
Правовласникам