Книги » Новинки » 12 годин чоловіка
12 годин чоловіка
Fb2

Книга 12 годин чоловіка Ксенія Фукс скачать fb2

Назва: Електронна книга 12 годин чоловіка
ISBN: 978-617-614-373-4
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 216
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать 12 годин чоловіка fb2

Короткий зміст книги 12 годин чоловіка - Ксенія Фукс

Сьогодні суспільство потребує героїв, та, з огляду на чорно-біле мислення, не розрізняє відтінки. Немає справжніх чоловіків, так само як немає несправжніх. Немає справжніх чи несправжніх героїв, натомість є справжні почуття, страхи, емоції, історії, кризи, бажання. Справжнім є життя, і, безперечно, справжньою є смерть.
12 чоловіків навздогін 12 жінкам поділяться з читачами своїми труднощами, життєвим досвідом, своїм гумором та недоречністю, зухвалістю і чуттєвістю, своїми принципами та своєю щирістю. На сторінці ви можете завантажити книгу 12 годин чоловіка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 12 годин чоловіка належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Ксенія Фукс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 12 годин чоловіка - Ксенія Фукс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
16 серпня 2024 07:22
"12 годин чоловіка" Ксенії Фукс — це захоплююча та емоційна історія, яка проникає в глибини людських стосунків і внутрішніх переживань. Авторка майстерно передає складність любові, втрат і пошуку себе в світі, наповненому викликами. Ця книга залишає глибокий слід у душі та спонукає до роздумів.
Правовласникам