Книги » Новинки » 5. Загадка діамантової долини
5. Загадка діамантової долини
Fb2

Книга 5. Загадка діамантової долини Агнешка Стельмашик скачать fb2

Назва: 5. Загадка діамантової долини
ISBN: 978-617-614-300-0
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 248
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать 5. Загадка діамантової долини fb2

Короткий зміст книги 5. Загадка діамантової долини - Агнешка Стельмашик

Зимові канікули в Австралії — не така вже й погана ідея. Особливо, коли попереду чекає захоплива мандрівка в пошуках Діамантової долини. Добре відомі читачам із попередніх частин «Хронік Архео» Аня та Бартек вирушають до тітки Барбари Лоусон в Австралію. Журналістка випадково знайшла двохсотлітню мапу, що веде до долини величезних діамантів. Її попередній власник, лорд Артур Кавендіш, збожеволів і припинив свої пошуки. Тепер юні мисливці за старожитностями мають шанс відшукати втрачені скарби. У цьому їм знову допомагатимуть Мері Джейн, Джим і Мартін Ґарднери з Лондона.
Але не лише вони цікавляться загадковою долиною. На шляху в дітей з’являється трунар-підприємець Ларрі Фіш та впливовий пан Т., які мають свої плани на дорогоцінне каміння. І ці особи здатні на все, щоб отримати бажане.
У «Хроніках Архео» юним героям доведеться поплавати з акулами, втратити керування літаком, пережити тропічний мусон, блукати джунглями, познайомитися з духами з аборигенських легенд та чимало іншого. Але попереду їх чекають справжні діаманти завбільшки з кулак, а головне — вірні друзі, що завжди розділять навіть найнебезпечнішу подорож.
Книжку «Загадка Діамантової долини» доповнюють короткі інформативні вставки, з яких ви дізнаєтеся довідкову інформацію про історичних осіб та події минулого, а також флору й фауну Австралії.
Попередні частини серії, які побачили світ у дитячому арт-видавництві «Чорні вівці»: «Таємниця коштовності Нефертіті», «Скарб атлантів», «Секрет великого магістра», «Прокляття золотого дракона». Особливість «Хронік Архео» в тому, що кожну з книжок можна читати в будь-якій послідовності, адже всі вони розповідають про різні пригоди героїв. На сторінці ви можете завантажити книгу 5. Загадка діамантової долини в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 5. Загадка діамантової долини належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Агнешка Стельмашик повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 5. Загадка діамантової долини - Агнешка Стельмашик
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
16 серпня 2024 08:55
"Загадка діамантової долини" Агнешки Стельмашик — це захоплююча книга, яка вміло поєднує елементи детективу та пригод. Авторка майстерно створює атмосферу та інтригу, що тримає читача в напрузі до останньої сторінки. Чудово підкреслено важливість дружби та відваги в подоланні труднощів.
Правовласникам