Книги » Новинки » Гендер для всіх. Виклик стереотипам
Гендер для всіх. Виклик стереотипам
Fb2

Книга Гендер для всіх. Виклик стереотипам Тамара Марценюк скачать fb2

Назва: Електронна книга Гендер для всіх. Виклик стереотипам
ISBN: 978-966-500-804-0
Мова: Українська
Видавництво: Основи
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Гендер для всіх. Виклик стереотипам fb2

Короткий зміст книги Гендер для всіх. Виклик стереотипам - Тамара Марценюк

Чи знаєте ви, що в Україні зарплата жінок у середньому на 30 % менша, ніж зарплата чоловіків, і що тут досі є перелік кількасот професій, заборонених жінкам? У якій сфері, на вашу думку, дискриміновано чоловіків? Чи розбираєтеся ви, що таке сексизм, ейджизм, ромофобія? Саме ці важливі і нагальні питання порушуються в книзі.
Це видання як для тих, хто лише побіжно чув про гендерні питання, так і для експертів. Авторка розповідає про суспільні нерівності та допомогає знайти їх вирішення.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Гендер для всіх. Виклик стереотипам в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Гендер для всіх. Виклик стереотипам належить до жанру Соціальна психологія. Електронна книга автора Тамара Марценюк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Гендер для всіх. Виклик стереотипам - Тамара Марценюк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Жанна
Жанна
16 серпня 2024 15:44
Книга "Гендер для всіх. Виклик стереотипам" Тамари Марценюк є важливим внеском у розуміння гендерних питань та їх впливу на суспільство. Авторка майстерно розкриває стереотипи, які обмежують особистість, і пропонує нові перспективи на гендерну рівність. Ця книга стане корисним ресурсом для всіх, хто прагне змінити світ на краще.
Правовласникам