Книги » Новинки » Економіка з двома іксами. Грандіозний потенціал жіночої незалежності
Економіка з двома іксами. Грандіозний потенціал жіночої незалежності
Fb2

Книга Економіка з двома іксами. Грандіозний потенціал жіночої незалежності Лінда Скотт скачать fb2

Назва: Електронна книга Економіка з двома іксами. Грандіозний потенціал жіночої незалежності
ISBN: 978-617-7544-87-5
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Оригінальна назва: The Double X Economy: The Epic Potential of Empowering Women
Кількість сторінок: 384
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Економіка з двома іксами. Грандіозний потенціал жіночої незалежності fb2

Короткий зміст книги Економіка з двома іксами. Грандіозний потенціал жіночої незалежності - Лінда Скотт

Яскраво виражена економічна нерівність притаманна жіночому населенню будь-якої країни, і в кожній працює той самий механізм, що утримує цю нерівність в силі. Повсюди перешкоди економічній залученості жінок простягаються далеко за межі роботи і заробітної плати та охоп­люють питання власності, капіталу, кредитів і ринків. Ці економічні перепони у поєднанні з культурними обмеженнями, які накладаються здебільшого на жіноче населення, формують унікальну тіньову економіку. Лінда Скотт на основі достовірних даних та практичного досвіду стверджує, що подолання цих перешкод на шляху до успіху жінок — перемога для всіх, незалежно від гендеру.
Авторка відкриває нам очі на безліч економічних несправедливостей, що обмежують жінок у всьому світі: батьки продають своїх доньок проти їхньої волі; чоловіки спалюють наречених, чиє придане витрачене; чоловіки привласнюють заробітки жінок і землю вдів; банки дискримінують жінок, що звертаються за кредитами; корпорації платять жінкам менше, аніж чоловікам — і ще чимало іншого. «Економіка з двома іксами» — це оцінка історичного вилучення жінок з економічного життя та наслідки цього, а також заклик раз і назавжди поставити жінок і чоловіків у рівні економічні умови. На сторінці ви можете завантажити книгу Економіка з двома іксами. Грандіозний потенціал жіночої незалежності в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Економіка з двома іксами. Грандіозний потенціал жіночої незалежності належить до жанру Історія економіки. Електронна книга автора Лінда Скотт повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Економіка з двома іксами. Грандіозний потенціал жіночої незалежності - Лінда Скотт
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
25 серпня 2024 14:33
Книга Лінди Скотт "Економіка з двома іксами" глибоко аналізує вплив жіночої незалежності на економічний розвиток суспільства. Авторка вміло поєднує теоретичні концепції з практичними прикладами, що робить її аргументи вкрай переконливими. Це читання надихає і спонукає до роздумів про важливість гендерної рівності в сучасному світі.
Правовласникам