Книги » Новинки » Мандрівка до потойбіччя. Маріуполь
Мандрівка до потойбіччя. Маріуполь
Fb2

Книга Мандрівка до потойбіччя. Маріуполь Євген Шишацький скачать fb2

Назва: Електронна книга Мандрівка до потойбіччя. Маріуполь
ISBN: 978-617-551-117-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 223
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Мандрівка до потойбіччя. Маріуполь fb2

Короткий зміст книги Мандрівка до потойбіччя. Маріуполь - Євген Шишацький

Євген Шишацький — редактор, журналіст. Народився і виріс у місті Маріуполь. З 2014 року живе й працює в Києві.
Як і в кожного українця, 24 лютого 2022 року світ Євгена перевернувся. У Маріуполі під обстрілами були мама і друзі, з якими обірвався зв’язок. Євген приймає рішення їхати на окупований Схід, щоб допомогти евакуювати людей.
«Мандрівка до потойбіччя. Маріуполь» — сповідь водія-волонтера, що дивом вибрався з-під Маріуполя. Автор описує реальну історію про подорож до «краю застиглого часу», розповідає про людей, яких життєвий вибір і доля занесли саме сюди, про свій вибір, «от такий, недодуманий, але свідомий. У пошуках своїх. У пошуках себе. З фаталістичною готовністю до нового досвіду». На сторінці ви можете завантажити книгу Мандрівка до потойбіччя. Маріуполь в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мандрівка до потойбіччя. Маріуполь належить до жанру Воєнна проза. Електронна книга автора Євген Шишацький повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мандрівка до потойбіччя. Маріуполь - Євген Шишацький
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
16 серпня 2024 16:22
"Мандрівка до потойбіччя. Маріуполь" Євгена Шишацького — це глибоке і зворушливе дослідження, яке змушує переосмислити наше ставлення до життя і смерті. Автор майстерно поєднує реальні події з елементами фантастики, створюючи атмосферу, що затягує і не відпускає до останньої сторінки. Вражає проникливість і чутливість, з якою він описує трагічні моменти, пов'язані з рідним містом.
Правовласникам