Книги » Новинки » Туманне місто
Туманне місто
Fb2

Книга Туманне місто Карлос Руїс Сафон скачать fb2

Назва: Електронна книга Туманне місто
ISBN: 978-617-12-9708-1
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Туманне місто fb2

Короткий зміст книги Туманне місто - Карлос Руїс Сафон

Чи готові ви знову зануритися у світ, сповнений химер? Де те, що ви бачите, не завжди є тим, чим є насправді...
Тут старовинну Барселону XVI століття мало не знищує крапля фантастичного еліксиру, привезеного зі Сходу. Загадковий італієць спокушає Сервантеса написати шедевр, який так і залишиться невідомим. Відчайдушний і таємничий барселонський адвокат грає в шахи на душі своїх суперників, виграючи завжди... крім останнього разу. Неперевершено приваблива багатійка звертається до славетного архітектора Ґауді з майже фантастичним та нездійсненним проханням побудувати на Мангеттені колосальний хмарочос. А нікому не відомий хлопець закохується у дивну дівчину, що віщує загибель світу...
Прокляті письменники, архітектори-візіонери, підмінені ідентичності, барселонські багатії та бідняки, чародії та пірати, історичні персонажі з біографіями вигаданими, у які хочеться вірити, як у справжні, вбивці-філософи й люди, що потребують каяття... Ласкаво просимо до нової — на жаль, останньої — книжки неперевершеного чарівника слова Карлоса Руїса Сафона. На сторінці ви можете завантажити книгу Туманне місто в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Туманне місто належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Карлос Руїс Сафон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Туманне місто - Карлос Руїс Сафон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
16 серпня 2024 17:22
"Туманне місто" Карлоса Руїса Сафона — це захоплююча подорож у світ загадок і таємниць, де кожна сторінка пронизана атмосферою готичної романтики. Автор майстерно поєднує реальність і фантазію, створюючи неповторний калейдоскоп персонажів та подій, які залишають слід у пам'яті. Ця книга — справжня перлина для любителів літератури, що запрошує зануритися в магію Барселони.
Правовласникам