Книги » Новинки » Таємниці Дикого Лісу
Таємниці Дикого Лісу
Fb2

Книга Таємниці Дикого Лісу Тонке Драгт скачать fb2

Назва: Електронна книга Таємниці Дикого Лісу
ISBN: 978-617-7314-96-6
Мова: Українська
Видавництво: Наірі
Кількість сторінок: 488
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Таємниці Дикого Лісу fb2

Короткий зміст книги Таємниці Дикого Лісу - Тонке Драгт

Ніде не можна загубитися швидше, аніж у Дикому лісі. У захопливому містичному продовженні книжки «Лист до короля» пригоди юного лицаря Тіурі тривають. Цього разу він вирушає на пошуки зниклого в Дикому лісі найвідданішого лицаря короля, вирушає до того Дикого дивного лісу, куди багато хто заходив, але не всі поверталися.
Проте Тіурі на своєму вороному коні Арданвені їде туди. Він знаходить темну фортецю, таємничу дівчину, грає в шахи на життя або на смерть... Тіурі стикається віч-на-віч з нещадним ворогом, який готує підступний напад на короля. Чи здатний 17-річний юнак врятувати королівство?
«Таємниці Дикого лісу» — це продовження «Листа до короля», — книжки, яку перекладено 30 мовами світу і яка стала першою нідерландською книжкою, знятою для Netflix. На сторінці ви можете завантажити книгу Таємниці Дикого Лісу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Таємниці Дикого Лісу належить до жанру Фентезі. Електронна книга автора Тонке Драгт повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Таємниці Дикого Лісу - Тонке Драгт
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
19 серпня 2024 06:22
"Таємниці Дикого Лісу" Тонки Драгт - це захоплююча пригода, яка занурює читача в чарівний світ природи та її мешканців. Автор майстерно поєднує елементи міфології та реальності, створюючи атмосферу таємничості і чарівності. Книга не лише розважає, а й спонукає замислитись про важливість збереження природи.
Правовласникам