Книги » Новинки » Таємниці шахівниці
Таємниці шахівниці
Fb2

Книга Таємниці шахівниці Іван Хабінець скачать fb2

Назва: Електронна книга Таємниці шахівниці
ISBN: 978-966-10-5019-7
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Таємниці шахівниці fb2

Короткий зміст книги Таємниці шахівниці - Іван Хабінець

Ви тримаєте книгу, яка запрошує до пізнання таємниць однієї з найінтелектуальніших ігор, придуманих людством, — шахів.
 Розкриваючи оволодіння шаховою майстерністю в незвичний спосіб, навчає логічно мислити та аналізувати, розмірковувати та порівнювати, бути уважним та зібраним, виховує вміння розподіляти і зважувати свої сили, керувати ситуацією та емоціями, прищеплює зосереджуваність, витримку і терпіння.
 Усі батьки мріють виростити зі своєї дитини генія. І ніякі іграшки і комп’ютери так не сприяють цьому, як шахи.Уже в п’ятирічних вони розвивають цілеспрямованість та концентрацію і стимулюють фантазію.
 Книга призначена всім, хто бажає присвятити частинку свого життя цій древній грі: дітям і батькам, юним і дорослим, початківцям і розрядникам. На сторінці ви можете завантажити книгу Таємниці шахівниці в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Таємниці шахівниці належить до жанру Індивідуальні види спорту. Електронна книга автора Іван Хабінець повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Таємниці шахівниці - Іван Хабінець
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
17 серпня 2024 06:44
Книга "Таємниці шахівниці" Івана Хабінця захоплює своєю оригінальною подачею матеріалу та глибоким аналізом шахових стратегій. Автор майстерно поєднує теорію з практикою, що робить її корисною як для початківців, так і для досвідчених гравців. Читання цієї книги відкриває нові горизонти в розумінні шахів і надихає на подальше вдосконалення.
Правовласникам