Книги » Новинки » Пророчиця
Пророчиця
Fb2

Книга Пророчиця Андрій Кокотюха скачать fb2

Назва: Електронна книга Пророчиця
ISBN: 978-966-10-6270-1
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 272
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Пророчиця fb2

Короткий зміст книги Пророчиця - Андрій Кокотюха

Поліцейські теж потрапляють за грати — за гріхи своїх колег. Так сталося з Сергієм Горілим: він відсидів за своє й чуже. Повернувся до рідного Конотопу, треба починати життя з чистого аркуша. Але ніким, крім сищика, бути не може. Випала нагода це довести. Місцевий підприємець поскаржився в поліцію: жінка, яку називають відьмою, напророчила йому смерть. З чоловіка насміялися — а він справді помирає. Слідство веде друг Горілого, якому та сама пророчиця теж віщує смерть. І коли це пророцтво також збувається, Горілий розуміє: все серйозно. Він не вірить у містику, шукає раціональне пояснення. Та коли до істини лишається один крок — смертельне пророцтво отримує сам Сергій...
Роман Андрія Кокотюхи «Пророчиця» продовжує цикл готичних детективів, до якого входять «Легенда про Безголового» і "Таємне джерело". Сюжет роману ліг в основу серіалу «Потрійний захист», прем`єра якого відбулася 2016 року. На сторінці ви можете завантажити книгу Пророчиця в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Пророчиця належить до жанру Книжки. Електронна книга автора Андрій Кокотюха повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Пророчиця - Андрій Кокотюха
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Володимир
Володимир
17 серпня 2024 07:11
"Пророчиця" Андрія Кокотюхи вражає захоплюючим сюжетом та глибокими персонажами, які змушують задуматися про вічні цінності. Автор майстерно поєднує елементи містики та реальності, створюючи неповторну атмосферу. Книга залишає після себе відчуття загадки та бажання досліджувати невідоме.
Правовласникам