Книги » Новинки » Пройдисвіти
Пройдисвіти
Fb2

Книга Пройдисвіти Сергій Ухачевський скачать fb2

Назва: Електронна книга Пройдисвіти
ISBN: 978-966-10-5926-8
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 592
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Пройдисвіти fb2

Короткий зміст книги Пройдисвіти - Сергій Ухачевський

Культовий роман Сергія Ухачевського «Пройдисвіти» вперше з’явився на світ 1994 року і з того часу перевидавався п’ять разів.
Цікавість до цієї історії не вщухає і досі, бо і тепер є надзвичайно актуальною. Це й не дивно. «Пройдисвіти» було написано на початку бурхливих 90-х, у роки розвитку дикого капіталізму в Україні. Це час, коли змінювалась наша держава, час правоохоронного, чиновницького та кримінального свавілля, що надто перегукується із сьогоденням. А також час відваги і благородства — якщо говорити про головних героїв книги. «Пройдисвіти» — це карколомні пригоди, авантюри, пристрасті, ризик, справжня дружба і помста заради справедливості. Героїв чекають далекі країни, втрати, розчарування і великі гроші. Розпочавши небезпечну гру проти можновладців і кримінальних авторитетів, вони вийшли з неї переможцями.
Книга написана легкою мовою і, захоплюючи з перших рядків, читається на одному подиху. На сторінці ви можете завантажити книгу Пройдисвіти в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Пройдисвіти належить до жанру Книжки. Електронна книга автора Сергій Ухачевський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Пройдисвіти - Сергій Ухачевський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марина
Марина
17 серпня 2024 08:55
"Пройдисвіти" Сергія Ухачевського – це захоплююча історія, яка сплітає в собі елементи пригоди та соціальної сатири. Автор майстерно створює живих персонажів, які змушують задуматися над моральними аспектами життя. Книга залишає по собі яскраві враження і стимулює до глибоких роздумів.
Правовласникам