Книги » Новинки » Корпоративна безпека
Корпоративна безпека
Fb2

Книга Корпоративна безпека Юрій Когут скачать fb2

Назва: Електронна книга Корпоративна безпека
ISBN: 978-966-97546-8-4
Мова: Українська
Видавництво: Консалтингова компанія Сідкон
Кількість сторінок: 276
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Корпоративна безпека fb2

Короткий зміст книги Корпоративна безпека - Юрій Когут

У посібнику з позицій системного підходу розглядаються концептуальні положення, основні напрями та практичні рекомендації щодо забезпечення корпоративної безпеки в сучасних умовах. Розкрито сутність і сучасний стан інформаційної, економічної та корпоративної безпеки України.
 Проведено ідентифікацію загроз безпеці компаній і банків в умовах економічної кризи та політичної нестабільності. Показано шляхи забезпечення безпеки національних компаній у разі виходу на міжнародні ринки, запропоновано механізми й інструменти забезпечення сучасної системи безпеки підприємництва.
 Особливе місце в посібнику посідають питання забезпечення безпеки компанії (банку) на внутрішньому ринку України на сучасному етапі.
 Посібник розрахований на власників і менеджмент українського бізнесу, на спеціалістів, які працюють у сфері підприємництва, займаються питаннями забезпечення економічної безпеки підприємств, а також на викладачів, аспірантів, студентів економічних факультетів.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Корпоративна безпека в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Корпоративна безпека належить до жанру Економіка підприємства. Електронна книга автора Юрій Когут повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Корпоративна безпека - Юрій Когут
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Зоряна
Зоряна
16 серпня 2024 10:11
Книга "Корпоративна безпека" Юрія Когута є вичерпним посібником для тих, хто прагне зрозуміти основи захисту бізнесу від різноманітних загроз. Автор майстерно поєднує теорію з практичними прикладами, що робить матеріал доступним і корисним для професіоналів у сфері безпеки. Рекомендую всім, хто хоче підвищити рівень корпоративної безпеки у своїй організації.
Правовласникам