Книги » Новинки » Опра Вінфрі
Опра Вінфрі
Fb2

Книга Опра Вінфрі Марина Смагіна скачать fb2

Назва: Електронна книга Опра Вінфрі
ISBN: 978-617-7754-50-2
Мова: Українська
Видавництво: IPIO
Кількість сторінок: 128
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Опра Вінфрі fb2

Короткий зміст книги Опра Вінфрі - Марина Смагіна

Біографія «Опра Вінфрі» – історія про неймовірну жінку, без якої сучасний світ точно був би інакшим. Це книжка про те, що змінювати світ на краще здатен кожен. Рости й розвиватися може кожен — усе в наших руках. У новинці серії «Видатні особистості» йдеться про те, як дівчинка з бідної родини стала першою в світі чорношкірою телеведучою і мільярдеркою. Опра народилася й виросла у системі, що дискримінувала її через колір шкіри. Все дитинство, мов перекотиполе, вона кочувала між будинками бабусі, матері і батька.
Пережила важкий підлітковий період. Та зрештою стала такою відомою, що достатньо просто сказати «Опра», аби всі зрозуміли, про кого йдеться. На сторінці ви можете завантажити книгу Опра Вінфрі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Опра Вінфрі належить до жанру Біографічні книги для дітей. Електронна книга автора Марина Смагіна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Опра Вінфрі - Марина Смагіна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
17 серпня 2024 23:44
Книга Опри Вінфрі, написана в співпраці з Мариною Смагіною, вражає глибиною думок і емоційною щирістю. Автори майстерно передають силу самовираження та особистісного зростання, надихаючи читачів на подолання перешкод. Це справжнє джерело мотивації для тих, хто прагне знайти свій шлях у житті.
Правовласникам