Книги » Новинки » Дорожній щоденник
Дорожній щоденник
Fb2

Книга Дорожній щоденник Сергій Жадан скачать fb2

Назва: Електронна книга Дорожній щоденник
ISBN: 978-617-551-124-4
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 120
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Дорожній щоденник fb2

Короткий зміст книги Дорожній щоденник - Сергій Жадан

У кожної людини, яка пройде російсько-українську війну, що почалася 24 лютого 2022 року, залишаться свої спогади про її страшний колір: білий, як вмить посивіле волосся чи колір бинтів, червоний – колір крові і болю. Найстрашніший колір війни, у якому вороги спалили всі інші кольори й відтінки, – чорний, – колір згарищ, горя, жалобних стрічок на могильних вінках...
На чорному папері створив у перші місяці війни графічну серію картин Матвій Вайсберг. На сторінці ви можете завантажити книгу Дорожній щоденник в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дорожній щоденник належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Сергій Жадан повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дорожній щоденник - Сергій Жадан
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
16 серпня 2024 14:11
"Дорожній щоденник" Сергія Жадана — це вражаюча подорож у світ думок і переживань автора, сповнена глибоких спостережень про сучасність. Його проникливий стиль і майстерність слова створюють унікальну атмосферу, що залишає слід у душі читача. Ця книга спонукає замислитися над життям, свободою і місцем кожного з нас у цьому мінливому світі.
Правовласникам