Книги » Новинки » Запаморочення
Запаморочення
Fb2

Книга Запаморочення Франк Тільє скачать fb2

Назва: Електронна книга Запаморочення
ISBN: 978-617-09-7479-2
Мова: Українська
Видавництво: Фабула
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Запаморочення fb2

Короткий зміст книги Запаморочення - Франк Тільє

Одного разу Жонатан Тув’є прокинувся і виявив себе прикутим до скелі в ущелині, сповненій крижаного холоду. Поряд він побачив свого вірного пса і двох незнайомців. Троє чоловіків розпочали люту боротьбу за виживання, поступово втрачаючи людську подобу. Та найстрашнішим з усього став тягар особистої таємниці кожного з них, ретельно прихованої глибоко всередині…
Бездоганно, як завжди у Франка Тільє.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Запаморочення в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Запаморочення належить до жанру Психологічний трилер. Електронна книга автора Франк Тільє повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Запаморочення - Франк Тільє
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
18 серпня 2024 03:55
"Запаморочення" Франка Тільє — це захоплюючий трилер, який тримає в напрузі до останньої сторінки. Автор майстерно поєднує інтригуючий сюжет з глибокими психологічними портретами героїв, що робить читання надзвичайно приємним. Це книга, яка залишає після себе багато запитань і змушує замислитися про межі між реальністю і ілюзією.
Правовласникам