Книги » Новинки » Особиста «Стратегія виживання» людини
Особиста «Стратегія виживання» людини
Fb2

Книга Особиста «Стратегія виживання» людини Роман Кушнір скачать fb2

Назва: Електронна книга Особиста «Стратегія виживання» людини
ISBN: 978-617-642-012-5
Мова: Українська
Видавництво: Коло
Кількість сторінок: 185
Рік видання: 2012
Формат: Електронна

Скачать Особиста «Стратегія виживання» людини fb2

Короткий зміст книги Особиста «Стратегія виживання» людини - Роман Кушнір

Чому кожна конкретна людина є саме такою якою вона є? Які чинники вплинули на її формування? Чи можемо ми самостійно як завгодно змінити себе? Як зрозуміти що таке наша Особистість? Вам цікаво знайти відповіді на ці запитання? А можливо Ви вже шукаєте відповіді на них?
У книзі, яку Ви тримаєте в руках викладено основні етапи, причиннонаслідкові зв’язки, сутність і цілі формування поведінки людини з позиції функціональної психології. Окреслено можливості аналізу поведінкової моделі людини — її стратегії виживання, критерії оцінки її ефективності і інструменти для зміни. Описано спосіб формування якісної особистої стратегії виживання.
Для всіх хто цікавиться психологією, досліджує себе і оточуючих. На сторінці ви можете завантажити книгу Особиста «Стратегія виживання» людини в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Особиста «Стратегія виживання» людини належить до жанру Прикладна психологія. Електронна книга автора Роман Кушнір повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Особиста «Стратегія виживання» людини - Роман Кушнір
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
27 серпня 2024 01:55
Книга Романа Кушніра "Особиста стратегія виживання" вражає глибокими роздумами про життєві виклики та шляхи досягнення успіху. Автор майстерно поєднує практичні поради з особистими історіями, що робить матеріал доступним і зрозумілим. Ця книга стане незамінним посібником для всіх, хто прагне покращити своє життя та знайти свою стратегію виживання у сучасному світі.
Правовласникам