Книги » Новинки » Безодня
Безодня
Fb2

Книга Безодня Влад Сорд скачать fb2

Автор: Влад Сорд
Назва: Електронна книга Безодня
ISBN: 978-617-78420-4-9
Мова: Українська
Видавництво: Дім Химер
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Безодня fb2

Короткий зміст книги Безодня - Влад Сорд

«Безодня» — це збірка неймовірних і водночас на диво чесних історій, привезених автором з війни, побаченої на власні очі й прожитої впродовж чотирьох років у польових окопах, на закинутій шахті, у лісах, що повсякчас прострілюються. Тут немає героїзації «своїх» чи демонізації «чужих», це просто війна, котра випала на долю нашому поколінню. А війна не добирає слів та не шкодує куль, війна триває, як і кожна з цих історій, що, проростаючи з реальності, набувають химерних метафізичних сенсів у подобі Чорного Бога й первісного жаху, який завжди чатує на нас поза межами часу й простору.
Вікове обмеження: 18+ На сторінці ви можете завантажити книгу Безодня в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Безодня належить до жанру Воєнна проза. Електронна книга автора Влад Сорд повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Безодня - Влад Сорд
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
18 серпня 2024 07:22
"Безодня" Владислава Сорда вражає глибоким психологізмом і насиченим сюжетом, який тримає в напрузі до останньої сторінки. Автор майстерно поєднує елементи трилера і філософських роздумів, що змушує задуматися про сенс життя і межі людських можливостей. Безумовно, це читання для тих, хто шукає емоційних переживань та інтелектуального виклику.
Правовласникам