Книги » Новинки » Закон успіху. Урок дев’ятий. Звичка робити більше того, за що тобі платять
Закон успіху. Урок дев’ятий. Звичка робити більше того, за що тобі платять
Fb2

Книга Закон успіху. Урок дев’ятий. Звичка робити більше того, за що тобі платять Наполеон Гілл скачать fb2

Назва: Електронна книга Закон успіху. Урок дев’ятий. Звичка робити більше того, за що тобі платять
ISBN: SMP2200000183996
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Закон успіху. Урок дев’ятий. Звичка робити більше того, за що тобі платять fb2

Короткий зміст книги Закон успіху. Урок дев’ятий. Звичка робити більше того, за що тобі платять - Наполеон Гілл

Аналізуючи в «Законі успіху» життя і досягнення найвизначніших бізнесменів Америки, які часто починали з нуля, набували досвіду в «університетах ударів долі», Наполеон Гілл підкреслює, що «успіх не можна зловити», його досягають, «засвоюючи і застосовуючи закони, які так само незмінні, як закони всесвітнього тяжіння».
Наполеон Гілл — всесвітньо відомий американський письменник, публіцист і психолог, радник 32-го президента США Франкліна Рузвельта, автор світових бестселерів і спеціальних методик про те, як домогтися успіху. Книги Наполеона Гілла — це не розлогі роздуми про успіх як явище, а збірники корисних порад і рекомендацій, які допоможуть прийти до успіху в житті, доcягнути багатства і слави.
Переклад Ярослава Мишанича. На сторінці ви можете завантажити книгу Закон успіху. Урок дев’ятий. Звичка робити більше того, за що тобі платять в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Закон успіху. Урок дев’ятий. Звичка робити більше того, за що тобі платять належить до жанру Успіх. Електронна книга автора Наполеон Гілл повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Закон успіху. Урок дев’ятий. Звичка робити більше того, за що тобі платять - Наполеон Гілл
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
18 серпня 2024 17:44
Книга "Закон успіху. Урок дев’ятий. Звичка робити більше того, за що тобі платять" Наполеона Гілла надихає на розвиток професійної етики та ініціативи. Автор вміло пояснює, як звичка перевищувати очікування може значно покращити не лише кар'єру, а й особисте життя. Це потужний заклик до дії, який спонукає шукати нові можливості для зростання і самовдосконалення.
Правовласникам