Книги » Новинки » Закон успіху. Урок тринадцятий. Кооперація
Закон успіху. Урок тринадцятий. Кооперація
Fb2

Книга Закон успіху. Урок тринадцятий. Кооперація Наполеон Гілл скачать fb2

Назва: Електронна книга Закон успіху. Урок тринадцятий. Кооперація
ISBN: SMP2200000184085
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Закон успіху. Урок тринадцятий. Кооперація fb2

Короткий зміст книги Закон успіху. Урок тринадцятий. Кооперація - Наполеон Гілл

Аналізуючи в «Законі успіху» життя і досягнення найвизначніших бізнесменів Америки, які часто починали з нуля, набували досвіду в «університетах ударів долі», Наполеон Гілл підкреслює, що «успіх не можна зловити», його досягають, «засвоюючи і застосовуючи закони, які так само незмінні, як закони всесвітнього тяжіння».
Наполеон Гілл — всесвітньо відомий американський письменник, публіцист і психолог, радник 32-го президента США Франкліна Рузвельта, автор світових бестселерів і спеціальних методик про те, як домогтися успіху. Книги Наполеона Гілла — це не розлогі роздуми про успіх як явище, а збірники корисних порад і рекомендацій, які допоможуть прийти до успіху в житті, доcягнути багатства і слави.
Переклад Ярослава Мишанича. На сторінці ви можете завантажити книгу Закон успіху. Урок тринадцятий. Кооперація в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Закон успіху. Урок тринадцятий. Кооперація належить до жанру Успіх. Електронна книга автора Наполеон Гілл повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Закон успіху. Урок тринадцятий. Кооперація - Наполеон Гілл
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
18 серпня 2024 17:55
"Закон успіху. Урок тринадцятий. Кооперація" Наполеона Гілла – це надзвичайно корисний посібник, який підкреслює важливість спільної роботи для досягнення успіху. Автор майстерно демонструє, як взаємодія та підтримка один одного можуть стати ключем до великих досягнень. Рекомендую всім, хто прагне вдосконалити свої навички в командній роботі та досягти нових висот у житті.
Правовласникам