Книги » Новинки » Убити Путіна
Убити Путіна
Fb2

Книга Убити Путіна Василь Базів скачать fb2

Назва: Електронна книга Убити Путіна
ISBN: 978-617-551-102-2
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 352
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Убити Путіна fb2

Короткий зміст книги Убити Путіна - Василь Базів

Ще ніколи у світовій літературі назва роману так не відображала прагнення мільярдів людей! Ще ніколи лише у двох словах не містився такий вогненний вулкан волі людства! Женева і Ніцца, Лугано і Самарканд, Біарріц і Харбін, Монако і Мельбурн, Москва і Церматт, Лозанна і Монтрьо — тернистий шлях українських розвідників до бункера, у якому переховується найнебезпечніший у світовій історії ядерний маніяк.
У романі виведено зловісні потвори московських м’ясників, одержимих ядерним апокаліпсисом; подано кремлівське закулісне потойбіччя війни, у якому в агонії диявольського мракобісся та на шаманських ритуалах оголошувались вироки про геноцид богообраної української нації та атомне знищення планети й людства. На сторінці ви можете завантажити книгу Убити Путіна в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Убити Путіна належить до жанру Фантастика. Електронна книга автора Василь Базів повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Убити Путіна - Василь Базів
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Анна
Анна
18 серпня 2024 18:22
Книга "Убити Путіна" Василя Базіва вражає своєю сміливістю та актуальністю. Автор майстерно поєднує історію та сучасність, змушуючи читача замислитися над складними питаннями моралі та політики. Це потужний літературний твір, який залишає глибокий слід у свідомості.
Правовласникам