Книги » Новинки » Після Путіна. Наступники, стабільність і майбутнє Росії
Після Путіна. Наступники, стабільність і майбутнє Росії
Fb2

Книга Після Путіна. Наступники, стабільність і майбутнє Росії Герман Пірчнер скачать fb2

Назва: Електронна книга Після Путіна. Наступники, стабільність і майбутнє Росії
ISBN: 978-617-7608-31-7
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво УКУ
Кількість сторінок: 126
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Після Путіна. Наступники, стабільність і майбутнє Росії fb2

Короткий зміст книги Після Путіна. Наступники, стабільність і майбутнє Росії - Герман Пірчнер

Книга, яку ви тримаєте в руках, ставить низку незручних, проте дуже вчасних запитань. Як закінчить своє правління президент Путін? Як у цей час поводитимуться різні російські інститути (як армія, МВС і ФСБ, так і регіональні еліти й олігархи)? Як на ці події реагуватимуть інші зовнішні гравці, передусім США, ЄС і Китай? Які наслідки матимуть різні сценарії зміни влади в Росії для її сусідів (зокрема України та центральноазійських держав), а також для потенційних сепаратистських рухів усередині самої РФ?
Герман Пірчнер, американський дослідник, який із 1982 р. вивчає Росію, вписує свій аналіз у глибоку порівняльну перспективу. Передусім автор демонструє історичний зріз змін влади в Росії — від Леніна до Єльцина. Інформація про те, як закінчували диктатори в різних частинах світу впродовж останніх 50 ро ків, розкриває нам можливі варіанти відходу Путіна від влади. А інформація про стан міжнародних договорів, стороною яких є Російська Федерація, яскраво демонструє її ставлення до світового порядку, базованому на міжнародному праві. Які наслідки матиме відхід одного із найвідоміших диктаторів сучасності?
Книга буде цікавою для всіх, хто цікавиться актуальним і ретроспективним станом міжнародної політики, а також тим, хто хоче зрозуміти можливі сценарії в «Росії після Путіна». На сторінці ви можете завантажити книгу Після Путіна. Наступники, стабільність і майбутнє Росії в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Після Путіна. Наступники, стабільність і майбутнє Росії належить до жанру Міжнародні відносини. Дипломатія. Електронна книга автора Герман Пірчнер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Після Путіна. Наступники, стабільність і майбутнє Росії - Герман Пірчнер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
31 серпня 2024 11:00
Книга Германа Пірчнера "Після Путіна. Наступники, стабільність і майбутнє Росії" пропонує глибокий аналіз ймовірних сценаріїв розвитку Росії після відходу Володимира Путіна. Автор вміло поєднує політичну аналітику з історичними контекстами, що дозволяє читачеві краще зрозуміти складну ситуацію в країні. Ця робота стане корисним джерелом інформації для тих, хто цікавиться майбутнім Росії та її політичними перспективами.
Правовласникам