Книги » Новинки » Ордер на любов
Ордер на любов
Fb2

Книга Ордер на любов Валентин Чемерис скачать fb2

Назва: Електронна книга Ордер на любов
ISBN: 978-966-03-4994-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 444
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Ордер на любов fb2

Короткий зміст книги Ордер на любов - Валентин Чемерис

Що може бути цікавішим за її величність Історію? Тільки Історія, про яку розповідають цікаво, небайдуже та неупереджено. Саме так, як це робить Валентин Чемерис (нар. 1936) – відомий український письменник, автор багатьох історичних та фантастичних романів (у видавництві «Фоліо» вийшли друком його романи «Смерть Атея», «Фортеця на Борисфені», «Ольвія», «Генерали Імперії») і оповідань, лауреат літературних премій.
Роман «Ордер на любов» розповідає про часи загибелі українського січового козацтва і матері їхньої Запорозької Січі. На тлі сповнених пригодами подій, що визначили долю України, розгортається історія кохання запорожця Тараса й Оксани. До збірки також увійшли дві історичні повісті – «Місто коханців на Кара-Денізі» та «Засвіт встали козаченьки…» На сторінці ви можете завантажити книгу Ордер на любов в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ордер на любов належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Валентин Чемерис повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ордер на любов - Валентин Чемерис
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
18 серпня 2024 19:22
"Ордер на любов" Валентина Чемериса — це зворушлива історія, яка сплітає в собі тонку гру слів і глибокі почуття. Автор майстерно передає емоції героїв, занурюючи читача в світ пристрасті та життєвих випробувань. Це книга, яка залишає після себе яскраві враження і змушує замислитися про справжню цінність любові.
Правовласникам