Книги » Новинки » Аравійська пустеля
Аравійська пустеля
Fb2

Книга Аравійська пустеля Валентин Чемерис скачать fb2

Назва: Електронна книга Аравійська пустеля
ISBN: 978-966-03-7342-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 443
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Аравійська пустеля fb2

Короткий зміст книги Аравійська пустеля - Валентин Чемерис

Валентин Чемерис (нар. 1936 р.) — відомий український письменник, автор історичних і фантастичних романів, які вже стали культовими, лауреат багатьох літературних премій. У видав­ни­цтві «Фоліо» вийшли друком його романи «Смерть Атея», «Фортеця на Борисфені», «Ольвія», «Генерали Імперії», «Ордер на любов», «Ярославна», «Ваші пальці пахнуть ладаном», «Марина — цариця московська».
Але читачі знають Чемериса і як автора оповідань — хронік, казок, легенд, — у яких він небайдуже та неупереджено розповідає не тільки про минуле, але й про сучасне життя. У цій книжці дорос­лих і дітей зацікавить погляд автора на події, які відбувалися в різні роки, — з проекцією на сьогодення. Своєрідна мандрівка Україною разом з письменником стане справжньою екскурсією із захоплю­ючими краєвидами та цікавими розповідями, якими Валентин Чемерис начебто стверджує, що доля однієї людини, її почуття та думки так само важливі, як доля народів, події, з яких потім тво­рить­ся історія. На сторінці ви можете завантажити книгу Аравійська пустеля в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Аравійська пустеля належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Валентин Чемерис повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Аравійська пустеля - Валентин Чемерис
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олександр
Олександр
18 серпня 2024 19:44
" Аравійська пустеля" Валентина Чемериса – це захоплююча і лірична подорож, що занурює читача в загадковий світ пустелі. Автор майстерно поєднує елементи пригоди та глибокої філософії, змушуючи задуматися про сенс життя та пошуки себе. Ця книга залишає після себе незабутнє враження й бажання досліджувати нові горизонти.
Правовласникам