Книги » Новинки » Хлопчик Золота Рибка
Хлопчик Золота Рибка
Fb2

Книга Хлопчик Золота Рибка Ліза Томпсон скачать fb2

Назва: Електронна книга Хлопчик Золота Рибка
ISBN: 978-966-448-013-7
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: The Goldfish Boy
Кількість сторінок: 368
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Хлопчик Золота Рибка fb2

Короткий зміст книги Хлопчик Золота Рибка - Ліза Томпсон

Дванадцятирічний Метью Корбин тижнями не був у школі й відмовляється виходити з дому. Через страх мікробів хлопець змушений дивитися на світ крізь вікно своєї ідеально чистої кімнати, за що діти у дворі прозвали його Хлопчиком Золо­тою Рибкою. Єдина безпечна розвага для нього — спостерігати з вікна за сусідами і все про них занотовувати.
Однак коли безслідно зникає сусідський малюк, стає зрозуміло, що Метью — останній, хто його бачив, і, можливо, єдиний ключ до розгадки. Він не може лишатися осторонь і, звісно ж, береться за розслідування. Але чи під силу це Хлопчикові Золо­тій Рибці, якщо це означає розкрити власні таємниці й вийти з будинку у небезпечний для нього світ?
Книга виходить за підтримки Creative Europe. На сторінці ви можете завантажити книгу Хлопчик Золота Рибка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Хлопчик Золота Рибка належить до жанру Детективи. Таємниці й секрети. Електронна книга автора Ліза Томпсон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Хлопчик Золота Рибка - Ліза Томпсон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
18 серпня 2024 20:11
"Хлопчик Золота Рибка" Лізи Томпсон — це чудова історія, яка сплітає у собі магію дитячих мрій і важливі життєві уроки. Автор вдало передає емоції героїв, що робить книгу близькою і зрозумілою для читачів усіх вікових груп. Це захоплююча подорож, яка залишає після себе світле враження та натхнення.
Правовласникам