Книги » Новинки » Знаменита фабрика слів
Знаменита фабрика слів
Fb2

Книга Знаменита фабрика слів Аньєс де Лестрад скачать fb2

Назва: Електронна книга Знаменита фабрика слів
ISBN: 978-966-448-030-4
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: La Grande Fabrique de mots
Кількість сторінок: 40
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Знаменита фабрика слів fb2

Короткий зміст книги Знаменита фабрика слів - Аньєс де Лестрад

Існує така країна, де мешканці майже не говорять. Якщо в тій дивній країні комусь закортить вимовити якесь слово, його потрібно придбати та проковтнути. Однак слова коштують грошей. Юному Філеасу потрібні лише три слова, аби освідчитися красуні Сібель у коханні, але це занадто дорого для нього... Як же йому бути, якщо його переповнюють почуття?
Це алегорійна історія про те, що справжнього значення набувають не самі слова, які промовляємо, а те, що в них вкладаємо.
Книга виходить за підтримки Creative Europe. На сторінці ви можете завантажити книгу Знаменита фабрика слів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Знаменита фабрика слів належить до жанру Дитячі казки і міфи. Електронна книга автора Аньєс де Лестрад повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Знаменита фабрика слів - Аньєс де Лестрад
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Лариса
Лариса
18 серпня 2024 20:33
"Знаменита фабрика слів" Аньєс де Лестрад – це захоплююча історія, яка з легкістю поринає в магію творчості та сили слова. Автор майстерно поєднує фантазію і реальність, створюючи незабутніх персонажів і захоплюючі сюжети. Книга не лише розважає, а й спонукає замислитися про важливість слова в нашому житті.
Правовласникам